Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Kenwood MultiPro OneTouch

Uendeligt alsidig - ualmindeligt godt skruet sammen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For ikke så lang tid siden kiggede vi nærmere på køkkengiganten Kenwoods måske mest luksuriøse og storslåede produkt tværs over de forskellige subkategorier, den uhyre lækre Cooking Chef XL. Vi kunne ret hurtigt konstatere at Kenwood virkelig ved hvordan man skruer noget funktionelt, æstetisk prangende og solidt sammen, og det gør sig i særdeleshed også gældende med deres MultiPro OneTouch, en køkkenmaskine der koster en brøkdel af Cooking Chef XL, men bibeholder ideen om at én maskine på køkkenbordet gerne skal kunne varetage forskellige jobs samtidig.

Okay, så hvad betyder det? Jo, først og fremmest er MultiPro OneTouch en foodprocessor, men set i forhold til de klassiske slagsen, der "bare" finthakker, så er det her så meget mere. Først og fremmest kan den det, men med en lang række cirkulære klinger der kan give dig lige præcis de stykker du ønsker. Den kan derudover også decideret blender, og den kan sågar knuse is. Udover den større beholder til foodprocessor-delen, så er der en blender på 1.5 liter, en "Personal Blender" der kan eksempelvis kan blende en enkelt smoothie bare til dig, en Citrus Juicer for ja, det kan den også, en Dual Metal Whisk til at piske alt det hjertet måtte begære, et Dough Tool der overraskende nok kan ælte en dej og sågar Express Serve der eksempelvis kan levere serveringsklar stykker af hvad end du kører igennem processoren.

Kenwood MultiPro OneTouch
Dette er en annonce:

Det er ikke engang alt, du får et Weighing Tray (beklager alle de engelske navne, men de insisterer på at det er specifikke navne), en taske til overskydende klinger og en masse andet, og det er alt sammen med i prisen. Den pris er i øvrigt 2000 kroner, som er meget set i forhold til den gængse foodprocessor du køber på fjollehylderne i Netto som en overspringshandling, men overraskende konkurrencedygtigt i forhold til hvad du reelt set får for pengene.

Og naturligvis er det hele fandens godt skruet sammen. Det kunne have været fedt med et rigtig lille LCD display, der tillader lidt personlighed men også tilpasning, men selve layoutet her er overskueligt, og giver dig alt det du skal bruge. Derudover er selve basen i børstet stål, som både er let at rengøre efterfølgende, og fremstår knivskarp i de fleste køkkener. Selve motoren er derudover på 1000W, og det er den power der gør den i stand til at knuse is også.

Kenwood MultiPro OneTouch

Det er ret vildt hvor mange andre ting du kan spare væk ved at købe den her. En køkkenvægt, en blender og i princippet også en røremaskine, og det er udover de helt gængse opgaver den også kan udføre.

Dette er en annonce:

Kenwood beviser endnu en gang at de har styr på det helt basale, og udover måske at læne sig yderligere ind i den teknologiske profil, så er det her et slam dunk, og ikke bare for os der altid synes det er sjovt at opgradere vores gadgets, selv dem på køkkenbordet.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold