Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Kilo har forladt San Francisco-chokket

2022 Overwatch League runner-up franchise har kun et par omdøbte spillere på dette tidspunkt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne nuværende Overwatch League offseason kan bare være den travleste endnu. Det føles som om hver franchise enten søger at foretage radikale ændringer eller se spillerkontrakter komme til ophør, hvilket betyder, at det frie agentmarked er proppet med talent lige nu.

Mens vi allerede har talt om afgangene på San Francisco Shock, kan vi nu tilføje et andet navn til denne liste, da Jung "Kilo" Jin-woo også forlader de tidligere to gange mestre og 2022-andenpladsen, hvilket kun efterlader tre aktive spillere på holdet.

Da Shock konsekvent har været et af de bedste OWL-hold i meget af ligaens historie, er vi ikke i tvivl om, at cheftræner Park "Crusty" Dae-hee allerede har en plan på plads for at genopbygge holdet og være en topkonkurrent, når 2023-sæsonen starter.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold