Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Kina har lavet en mini EV kampvogn

Det har plads til to personer og har desværre ikke en fuldt fungerende hovedkanon.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er på tide, at bevægelsen af elektriske køretøjer for alvor får kløerne ind i det militærindustrielle kompleks. Hvis du har været på udkig efter at købe en kampvogn, der udelukkende kører på elektrisk strøm, har vi lige meddelelsen til dig, fordi Kina ser ud til at tilbyde netop det.

Indrømmet, dette er ikke et flere tons monster, der er bygget til egentlig kamp, men mere et fjollet og niche miniaturekøretøj, der kan rumme to personer, har meget lidt rustning, drives af to 3 kW motorer (en til hvert spor) og har ikke en fuldt fungerende hovedkanon - i stedet er det simpelthen en malet smule PVC-rør.

I henhold til Electrek siges mini EV-tanken at have en tophastighed på 18 mph og er angiveligt i stand til at klatre stigninger på op til 40 grader, og det bedste er, at du faktisk kan købe et af disse køretøjer, forudsat at du har $ 3,000 liggende.

Vil du købe en mini EV kampvogn?

Dette er en annonce:
Kina har lavet en mini EV kampvogn


Indlæser mere indhold