Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Kina har tilsyneladende "løst" spilafhængighed

Mange tak for det, kinesiske stat.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af grundene til at Kina fortsat holder så hånd i hanke med lanceringen af nye spil, det er for at "beskytte" deres borgere imod særligt spilafhængighed, en tilstand som vil påvirke særligt landets unge, hvis ikke der reguleres og begrænses.

Men der er gode nyheder, for angiveligt har Kina "løst" spilafhængighed, og problemet lader til at være blevet besejret. Som BBC skriver har den kinesiske "Game Industry Group Committee", der regulerer markedet på Kina slået fast, at de har set "fantastiske resultater".

Netop ved regulering, som eksempelvis at bestemme i hvilke tidsrum man kan spille online, så siger komiteen at 75% af "young gamers" nu spiller mindre end tre timer om ugen. De roser blandt andet Tencent for at have opnået disse resultater.

Dette kommer efter at selvsamme komité har kaldt spilmediet for "spirituelt opium".

Kina har tilsyneladende "løst" spilafhængighed


Indlæser mere indhold