Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kinect Sports

Kinect på Hovedbanegården!

Vind Xbox og kom i Guiness

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bor du i hovedstaden (eller tæt på), hvad så med at drøne forbi hovedbanegården påskelørdag. Så kan det være at du ender i Guiness Rekordbog som den ultimative spydkaster.

De tusindvis af rejsende, der passerer Hovedbanegården påskelørdag, har dog ingen grund til at frygte at få et spyd i hovedet. De kastes naturligvis i Kinect Sports.

Det kræver hverken udstyr, tilmelding eller hård træning at deltage i Danmarksmesterskaberne i Kinect Sports. Alle kan deltage helt uden forudsætninger. Man møder bare op på Hovedbanegården, hvor man kan fx tage et 100m løb, mens man venter på toget. Og det er ifølge Christian Bitz Alfa og Omega for at leve en sund livsstil.

"Der er mange undskyldninger for ikke at røre sig. Motion kommer ofte til at lyde både besværligt, dyrt og ikke mindst kedeligt. Det er vigtigt, at folk oplever, at det sagtens kan være sjovt at være sund. Det vigtigste er at komme i gang med at røre sig - ikke hvor og hvordan," udtaler helsemesteren Christian Bitz.

Hvis man ikke har mulighed for at komme forbi Københavns hovedbanegård påskelørdag, er der stadig mulighed for at deltage afprøve sine evner i Kinect Sport.

Udover Danmarksmesterskaberne byder lørdagen nemlig også på et verdensomspændende rekordforsøg, der kan ende med at komme i Guinness Rekordbog. Forsøget går ud på at få så mange Kinect Sport spillere som muligt til at løbe 100m sprint på én gang. Og vinderen, som sagtens kunne komme fra Danmark, får sit navn i Guinness Rekordbog. Informationer om deltagelse kan findes på www.facebook.com/xboxdk.

Abonnementet, der kræves for at spille Kinect Sport mod andre derhjemme, nemlig Xbox Gold, der som tidligere nævnt her på Gamereactor er ganske gratis i påsken. På den måde er der rig mulighed for at kompensere for påskefrokosterne med lidt motion.

Information om de to arrangementer:

Lørdag d. 23. april 2011, fra kl. 10.00 til kl. 18.00 kan man prøve Xbox Kinect

Sted: Københavns Hovedbanegård (under uret)

Fra kl. 14.00 til kl. 16.00 afholdes det første officielle DM i Kinect Sports: 100 meter sprint, 110 meter hæk og spydkast. Alle kan deltage - kvalifikation eller tilmelding ikke nødvendigt. (pig sko ej heller et krav!)

Der er en førstepræmie i hver disciplin: 1 stk. 250 GB Xbox med Kinect sensor samt spilpakke - værdi ca. kr. 4.500,00
DM i Kinect Sports atletik er en del af Xbox Nations.

Kinect Sports

Lørdag aften kan du via Xbox 360, din Kinect sensor og Xbox LIVE deltage i den globale verdensrekord, der her vil blive sat "Flest mennesker i 100 meter løb på én gang" Det eneste du skal gøre for at deltage i rekordforsøget er følgende:

Log ind på din Xbox LIVE konto og download Guinness World Record Gamerpic - dette skal være inden den officielle starttid kl. 19.00

Umiddelbart inden start loader du Kinect Sports i din Xbox 360 og vælger "Mini Games". Derefter vælger du "100m Dash" og antal deltagere (1-4). Afslutningsvis vælger du "Continue" og du er klar til aftenens race.

Kl. 19.00 løber du 100 meter løbet og deltager i verdensrekorden.
Verdensrekordforsøget er en del af Xbox Nations - en gratis LIVE GOLD weekend der løber hele påsken i år (torsdag til mandag)

Kinect SportsKinect SportsKinect Sports
Kinect Sports
Kinect Sports
Kinect Sports
Kinect Sports
Kinect Sports
Kinect Sports
Kinect Sports

Relaterede tekster

Kinect SportsScore

Kinect Sports

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee tager hul på Kinect-oplevelsen med Microsofts forsøg på at lave et festspil med sportstema...Indlæser mere indhold