Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance bliver brugt som historieundervisning på tjekkisk universitet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En stor del af udviklingen af Warhorse Studios' Kingdom Come: Deliverance er gået på at sikre, at spillet præsenterer en relativt præcis afbildning af Bøhmen i det 15. århundrede. Noget tyder på at de har ramt ganske plet i det departement, for spillet bliver nu brugt i undervisningen på et tjekkisk universitet.

Spillets instruktør, Daniel Vávra, har nemlig afsløret via Twitter, at spillet skal bruges til historieundervisning:

"Czech university is gonna use our game in a course teaching medieval history. They are "very excited" about the game and our approach. Seems that nobody told them what all those self appointed tumblr experts who spent MINUTES researching Czech history on Google think about it ????"

I en anden besked afslørede Vávra desuden, at de konsulterede 20 forskellige historieeksperter, for at sikre at spillet leverede en korrekt version af verdenen og begivenhederne.

Kingdom Come: Deliverance

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold