Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance har nu solgt fire millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Der er ikke rigtigt nogle spil helt som Warhorse Studios Kingdom Come: Deliverance, der på papiret er et open world action-RPG, men vel bedst kan beskrives som en middelaldersimulator. Ingen drager, ingen magi, blot en brun og beskidt fortolkning af livet i 1500-tallets Bøhmen.

Spillet kom absolut ikke med nogen indrømmelser til moderne forventninger, og hvor det både frustrerede og fortørnede, så har spillet dog også fået en stor fanbase takket være netop sit ubønhørlige fokus på realisme.

I løbet af sommeren 2020 kom det frem, at Kingdom Come: Deliverance har rundet tre millioner solgte eksempler, og siden er spillet forsat med at sælge, så totalen nu har passeret fire millioner. En ganske imponerende total for så nichepræget et spil.

Kingdom Come: Deliverance udkom i 2018 til Xbox One, PS4 og PC. En Switch-port blev annonceret under sommerens E3, men har endnu ikke fået en lanceringsdato.

Kingdom Come: Deliverance

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold