Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance har solgt over tre millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok var Kingdom Come: Deliverance meget, meget lang tid om endelig at udkomme, men i sidste ende endte spillet med at være en gigantisk succes. Det lod til at fans verden over havde ventet på en middelalderfortælling uden drager og gobliner, og kastede sig over Warhorse Studios spil.

Nu har spillet ramt en flot milepæl, det har nemlig solgt over tre millioner eksemplarer siden lanceringen tilbage i februar 2018. Siden da har Warhorse udgivet et utal af rettelser på tekniske fejl, og også udgivet store udvidelser.

Som fejring bliver spillet desuden gratis at spille på Steam fra d. 18 juni og fire dage frem, hvis du altså gerne vil prøve det.

Hvad synes du om spillet?

Kingdom Come: Deliverance

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold