Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Kingdom Come: Deliverance kommer officielt til Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Koch Media holdt for nyligt en pressekonference, hvor de fortalte om deres nye udgiver Prima Matter. Konferencen handlende mest om nye projekter, samt tidligere annoncerede spil, men det kom dog også frem, at det nye label vil have betydning for nogle af deres allerede udgivne titler.

En del studier, der tidligere blev repræsenteret af Koch Media og Deep Silver, hvilke rykker over til Prime Matter, og i den forbindelse fik vi information om et par nye ports.

Den mest interessante nyhed var en Nintendo Switch annoncering af Kingdom Come: Deliverance. Denne titel er flere gange blevet listet af Nintendo i forskellige regioner, men hver gang har Warhorse Studios afvist, at spillet var på vej til konsollen. Nu kan Switch-spilllere dog endelig gøre sig klar til at rejse til 1500-tallets Bøhmen.

Udover dette blev det afsløret, at Phoenix Point kommer til konsoller; Iron Harvest får en version til Xbox Series X/PS5; Outward får en version med al DLC inkluderet; og endeligt kommer Mount & Blade II: Bannerlord til konsol.

Vi fik dog ingen udgivelsesdatoer får de mange konsolkonverteringer, så vi må endnu vente i tålmodighed indtil Prime Matter fortæller mere; Måske allerede i aften, hvor Koch Media holder deres egen konference?

Kingdom Come: Deliverance

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold