Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance på vej til at blive film eller tv-serie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tidligere Netflix-chef, Erik Barmack, har slået pjalterne sammen med Warhorse Studios for at skabe en live-action udgave af deres rollespil, der havde fokus på en realistisk tone, Kingdom Come: Deliverance. Det skriver Variety

Erik Barmack vil fungere som producer på projektet, der endnu ikke er blevet bestemt til om det skal være en tv-serie eller film. Hans produktionsselskab, Wild Sheep Content, leder i øjeblikket efter manuskriptforfattere og instruktører til projektet. Til Variety udtaler produceren om projektet:

"It's especially interesting that video games with heavy narrative, like The Witcher and Kingdom Come: Deliverance, are uniquely adaptable, and local but global all at once."

Tror du, at Kingdom Come: Deliverance kan blive et hit som film eller tv-serie?

Kingdom Come: Deliverance

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold