Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning er blevet lækket

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske spillet Kingdoms of Amalur: Reckoning? Det var et action-RPG-spil, der udkom tilbage i 2012 på Xbox 360, PlayStation 3 og PC, og som blev udviklet af 38 Studios med EA som udgiver. Narrativet var skrevet af New York Times' bestsellerforfatter R.A. Salvatore, mens Todd McFarlane og Ken Rolston, der havde hovedroller i skabelsen af henholdsvis tegneserien Spawn og The Elder Scrolls IV: Oblivion, ligeledes var med til at udvikle Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Hvis du kan huske titlen, og hvis du tilmed var fan af den, så har vi måske en glædelig nyhed til dig. En remaster-udgave af det otte år gamle spil er nemlig blevet lækket på Microsoft Store med titlen Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Her fortælles det, at spillet bliver genudgivet på Xbox One den 11. august 2020. Desuden vil den restaurerede version indeholde samtlige DLC's, der udkom til originalen.

Naturligvis har de nuværende udgivere fra THQ Nordic ikke officielt annonceret spillet, så det er stadig ikke helt sikkert, at der er hold i sagen. Men opslaget på Microsoft Store ser nu ganske fyldigt og reelt ud. Mon ikke der er noget om snakken?

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Relaterede teksterIndlæser mere indhold