LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   esports

   KitKat samarbejder med Esports World Cup

   Spillere vil blive opfordret til at tage en pause i løbet af den månedlange turnering.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Esports World Cup er sat til at starte om et par uger og samler en række esportsorganisationer og spillere til at konkurrere i over 20 titler om et stykke af en megapræmiepulje, der i alt udgør over $ 60 millioner.

   Med denne begivenhed, der starter den 3. juli og løber godt ind i august, har EWC netop bekræftet, at det samarbejder med KitKat for at tilskynde spillere til at tage en pause, mens de ser eller måske endda deltager i den store begivenhed.

   "Dette partnerskab giver os mulighed for at komme i kontakt med den næste generation af spilentusiaster og tilbyde dem de pauser, de har brug for både i spillet og i livet," sagde Robert Helou, administrerende direktør for Nestlé KSA. "Vi tror på, at vi vil vække dyb genklang hos gamere ved at integrere vores 'Have a Break'-filosofi i e-sportsverdenen. Dette samarbejde understreger vigtigheden af at tage pauser og prioritere mental velvære, især i det stressende miljø med konkurrencespil."

   Vi vil også se dette partnerskab træde i kraft, når taktiske pauser bruges under EWC, som vil blive indrammet som Having a Break.

   KitKat samarbejder med Esports World Cup


   Indlæser mere indhold