Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate: Dark Alliance

Klassikeren Baldur's Gate: Dark Alliance er ude i dag til nye konsoller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Ganske vist har Baldur's Gate: Dark Alliance ikke helt samme mytiske status som de originale PC-spil, men co-op hack and slash-spillet blev alligevel pænt modtaget, da det tilbage i 2002 udkom til PS2 og Xbox.

Fik du ikke prøvet det dengang, eller vil du blot genopleve svundne tider, har du nu chancen, da spillet udkommer i dag til PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

Den nye udgave af Baldur's Gate: Dark Alliance tilbyder højere opløsninger helt op til 4K (afhængig af platformen), men er ikke nogen decideret remaster. Det gør dog ikke det store, da originalen i følge vores snart 20 år gamle anmeldelse havde "smask lækker grafik."

Baldur's Gate: Dark Alliance kan både spilles alene eller gennem 2-spillers lokal co-op.

Baldur's Gate: Dark Alliance

Relaterede tekster

0
Vivendi snupper Baldurs Gate: Dark Alliance

Vivendi snupper Baldurs Gate: Dark Alliance

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

VU Games har netop meddelt at de har sikret sig rettighederne til at udgive konsolversionerne af Baldurs Gate: Dark Alliance. Det drejer sig om GameCube, Xbox og naturligvis PlayStation 2.Indlæser mere indhold