Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 3

Klassiske Battlefield-spil bliver taget offline i november

PC-versionerne er upåvirkede, men konsolspillere kommer til at tage et hårdt slag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at der er kommet adskillige titler sidenhen, så findes der overraskende mange, særligt på PC, der spiller både Battlefield 3 og Battlefield 4. Om det er for nostalgiens skyld, eller fordi disse to kapitler for alvor repræsenterer seriens gyldne år vides ikke, men hvis der er nogen tilbage der spille disse spil på konsol, så kan det snart ikke lade sig gøre mere.

EA og DICE har nemlig afsløret, Battlefield 3, Battlefield 4 og Battlefield: Hardline tages offline på konsollerne den 7. november. Heldigvis er netop PC-versionerne ikke påvirket.

Det kan faktisk allerede ikke lade sig gøre at købe disse spil fra den 31. juli. Indtil videre lader det kun til at være PS3/Xbox 360-versionen af Battlefield 4, som betyder at det i princippet kan spilles på PS4 og Xbox One, men rygter på nettet siger at denne version vil følge trop.

Der er måske ikke så mange der spiller disse på forældet konsolhardware, og PC-versionerne er live i noget tid endnu.

Battlefield 3

Relaterede tekster

Battlefield 3 - Back to KarkandScore

Battlefield 3 - Back to Karkand

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første DLC-pakke til Battlefield 3 er landet. Nogle får den gratis, men hvis du ikke er blandt de heldige, vil du sikkert gerne vide om den er pengene værd. Svaret får du her.

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus er draget i kamp med Battlefield 3 igen, for denne gang at nærstudere Playstation 3- og Xbox 360-udgaverne af spillet. Læs alt her.

Battlefield 3 er gratis på Origin

Battlefield 3 er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Lee West

Når du nu alligevel højest sandsynligt holder fri i dag, så kan du måske bruge tiden på at installere Battlefield 3. Spillet er nemlig ganske gratis at hente på butikken...Indlæser mere indhold