Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Knockout City

Knockout City runder to millioner spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De talentfulde Velan Studios har gjort et godt arbejde med live-service-spillet Knockout City, der bliver udgivet af EA. Vi gav, ligesom mange andre sider, spillet en positiv anmeldelse, og det virker også til at spillerne derude, har været nysgerrige på det intense stikbold-spil.

På spillets officielle Twitter-konto fremgår det, at Knockout City har haft mere end 2 millioner spillere siden lanceringen i fredags.

Det er utvivlsomt flotte tal for et lidt mindre spil, men det hører også med til historien, at der i øjeblikket kører en gratis prøveperiode, der løber indtil d. 30. maj, og at spillet også tilgængeligt på Xbox Game Pass via EA Play.

De mange spillere må dog alligevel være opmuntrende for Velan Studious, der i de kommende måneder kommer til at få travlt med at inkludere flere maps og spildele, end de henholdsvis fem og fire af slagsen, der i øjeblikket er inkluderet i spillet.

Knockout City

Relaterede tekster

0
Knockout CityScore

Knockout City

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Aldrig har det været så sjovt at få en stikbold i fjæset.Indlæser mere indhold