Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable II

Knothold Island til Fable II

Tre nye billeder fra udvidelsen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lionhead Studios har fået modtaget masser af rosende omtale for deres Fable II-spil, og det har naturligvis varmet, specielt hos producer Peter Molyneux, der forud for spillets lancering, sendte et brev rundt til samtlige anmeldere, hvori han indtrægende bad dem om at se på Fable II med en ven, der ikke spillede spil i forvejen.

Om det er den positive omtale, der har fået firmaet til at stable den første udvidelse til spillet på benene, eller om den var på tegnebordet alligevel, melder historien intet om, men her er i hvert fald tre billeder af Knothold Island, der kommer til at koste 800 Microsoft-points, og som kan hentes fra d. 12. december.

Fable II
Fable II
Fable II

Relaterede tekster

5
Fable 2: Knothole IslandScore

Fable 2: Knothole Island

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Med See the Future planlagt til maj, tager Lee West til Knothole Island i den første DLC udvidelse til Fable 2- eventyret. Du får flaskeposten lige her.

Fable 2Score

Fable 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Tag på eventyr med engelske Lionhead, du vil ikke blive skuffet. Det blev Blichfeldt heller ikke, da han rejste ud i verdenen. Læs vores anmeldelse af Molyneux seneste projekt...Indlæser mere indhold