Dansk
Gamereactor
nyheder
Don't Starve

Køb Don't Starve til Wii U og få et ekstra eksemplar gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I samme stil som med mange andre fantastiske indie-titler, som Stick It to the Man!, Knytt Underground og Guacamelee, får Nintendos eShop snart endnu en Wii U-optimeret indie-darling på hylden, der som sine forgængere tidligere har nydt succes på både PC og PlayStation-platforme.

Der er tale om Don't Starve, et survival adventure-spil med ressourcestyring, en uhyggelig tegneseriestil og roguelike-elementer, skabt af Klei Entertainment, der for nyligt også udgav Invisible, Inc. Spillet var en af de bedste indie-titler i 2013/2014, som du kan læse mere om i vores anmeldelse, og nu får Nintendo-ejerne lov til at få den fulde oplevelse af spillet, med ekstra funktioner som er skræddersyet til Wii U-gamepaddet og den ekstra skærm.

Spillets fulde titel er Don't Starve: Giant Edition, som også blev udgivet til PS Vita sidste år, og som indeholder udvidelsespakken Reign of Giants, med nye figurer, sæsoner, dyr og andre udfordringer. Nu får spillet så også muligheden for at gøre brug af en ekstra skærm, som enten kan bruges som kort, eller til at få adgang til sit inventory.

Det bedste af det hele er, at hvis man køber spillet inden d. 28 juni, vil man få et ekstra eksemplar af spillet, som man så kan give til en ven.

Don't Starve: Giant Edition udkommer d. 4 juni, og du kan se Wii U-traileren herunder:

Don't StarveDon't Starve
HQ

Relaterede tekster

Don't StarveScore

Don't Starve

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Phillip er sultet ihjel, blevet spist af edderkopper, startet skovbrænde og blevet sindssyg i ødemarken. Men trods dysterheden er Don't Starve et herligt, herligt spil.Indlæser mere indhold