Dansk
Gamereactor
lifestyle

Koenigsegg mener, at Jesko Absolut kan blive den hurtigste produktionsbil i verden

Køretøjet smadrede for nylig fire imponerende hastighedsrekorder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er en håndfuld hyperbilproducenter, der ofte kæmper om at sætte stadig højere og imponerende hastighedsrekorder ved hjælp af produktions- og vejbiler. Bugatti, Hennessey, Rimac, Pagani, McLaren og selvfølgelig Koenigsegg.

Den senere søger at cementere sig selv som markedsleder for megahurtige hyperbiler, da vi i en ny pressemeddelelse får at vide, at Koenigsegg Jesko Absolut har smadret fire hastighedsrekorder og sat sig op til en uundgåelig udfordring om at være den "hurtigste, fuldt homologerede produktionsbil i verden".

Under test på Örebro flyveplads i Sverige lykkedes det Jesko Absolut at opnå 0-400-0 km / t på 27.83 sekunder, 0-400 km / t på 18.82 sekunder, 0-250-0 mph på 28.27 sekunder og 0-250 mph på 19.20 sekunder, som alle er verdensrekorder.

I forbindelse med denne præstation udtalte Koenigseggs Christian von Koenigsegg: "Denne rekordkørsel validerede nøjagtigheden af Jesko Absoluts simulerede og beregnede ydeevne, hvilket giver os stor tillid til dens evne til direkte at være den hurtigste, fuldt homologerede produktionsbil i verden. Nu handler det om dæktest, udvikling og godkendelse, før vi endelig kan gøre et forsøg på den rekord."

Dette er en annonce:
Koenigsegg mener, at Jesko Absolut kan blive den hurtigste produktionsbil i verden
Artur_Nyk / Shutterstock.com


Indlæser mere indhold