Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Kojima advarede om splittet med Konami tilbage i Ground Zeroes

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Konflikten mellem udgiveren Konami og Metal Gear Solid-skaberen Hideo Kojima er stadig i fuld gang, og nyhederne om den legendariske spilskabers afsked med firmaet bliver ved med at dryppe ind. Hele studiet lader endda til at være gået i opløsning ifølge en af spillets stemmeskuespillere. Det lader altså til, at Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bliver Kojima og Konamis sidste projekt sammen.

Dog viser det sig, at Kojima nok kendte til bruddet langt før, da fans har fundet referencer til splittet i sidste års Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Via spillets Déjà Vu-missioner skal Snake nemlig slette logoerne på alle de Kojima-skabte Metal Gear-titler. Andre titler i serien der ikke er instrueret af Kojima, er ikke en del af missionen sjovt nok. Når spilleren gennemfører denne opgave, modtager man følgende besked, som du kan se på billederne nedenfor.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Når missionen gennemføres modtager spilleren samtidig en personlig besked fra Kojima, der ganske enkelt lyder således:

"thank you for all your support"

Du kan se hele missionen her. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain udkommer d. 1 september.

Tak GamesRadar.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold