Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kojima Xbox

Kojimas hemmelige Xbox-spil er godt undervejs

Men Phil Spencer siger, at det ikke er klar til en fremvisning endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom der gik rygter om, at Kojima Productions var i gang med at udvikle et spil for Xbox Game Studios, der på den ene eller anden måde er baseret på Xbox' Cloud, var det stadig en stor overraskelse, da projektet blev annonceret sidste år.

HQ

Vi ved stadig meget lidt om spillet, men angiveligt er det et horror-spil ved titlen Overdose. Desværre går der nok lang tid, inden vi igen hører noget om projektet, eftersom Xbox-chefen Phil Spencer besøgte Kojima productions tilbage i marts for at "kickstarte en spændende rejse".

Vi har dog fået små livstegn fra spillet under sidste uges Tokyo Game Show og i dag. På TGS spurgte Game Watch Spencer ind til spillet, og han svarede, at det går godt, men at spillet ikke er klar til at blive fremvist. I dag besøgte han Kojima Productions sammen med andre ledere af Xbox-holdet, og Hideo Kojima delte nogle billeder af besøget på X.

Da der jo er tale om et Hideo Kojima-projekt, ved vi, at det bliver noget specielt, og vi glæder os til at høre mere om det mystiske spil, selvom vi antager, at udvikleren vil fokusere på at færdiggøre Death Stranding 2 først. I det mindste betyder ovenstående livstegn, at Kojimas hemmelige projekt bevæger sig fremad, og at vi ikke behøver at frygte, at det er lagt på is, aflyst eller noget i den stil.Kojima Xbox

Relaterede teksterIndlæser mere indhold