Dansk
Gamereactor
nyheder
APB Reloaded

Kom med i den nye APB-beta

Se hvordan du tilmelder dig

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På den officielle All Points Bulletin Reloaded-blog søges der i øjeblikket efter spillere, der ønsker at deltage i den første lukkede betatest af det hedengangne actionspils genfødsel. Det oprindelige selskab bag All Points Bulletin gik som bekendt ned med et brag efter kun at have været ude i et par måneder, men nu ønsker Games First at relancere APB som en free-to-play-titel.

Tilmelding foregår ved at tilkendegive sin interesse over e-mail, og samtidigt oprette en profil på Gamers Firsts webside. I starten af februar vil de interesserede så modtage en e-mail med spørgsmål om ens hardware og spillevaner.

Gamers First har allerede modtaget over 20.000 henvendelser, men selskabet regner ikke med at mere end 10-20% af de interesserede vil opfylde deres krav, og leder efter omkring 6-8.000 spillere til at deltage i betaen.

Med andre ord er der altså stadig en chance for at komme med, da det ikke er først-til-mølle-princip. Udførlig information findes på førnævnte blog.

En åben beta vil blive lanceret på et senere tidspunkt.

APB Reloaded
Billeder fra det oprindelige All Points Bulletin
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded

Relaterede tekster

All Points BulletinScore

All Points Bulletin

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Er det mon efterhånden muligt at trække MMO-genren i nye retninger, og er Realtime Worlds i så fald den rette udvikler til at gøre det? Du kan læse vores anmeldelse lige her...

0
APB Reloaded er udkommet på Xbox One

APB Reloaded er udkommet på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Free-to-play spillet APB Reloaded, der udkom i 2010 til PC, er nu landet på Xbox One. Spillet er en form for et MMO, hvor du laver en karakter, og derefter vælger at...Indlæser mere indhold