Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Infamous: Second Son

Kommende Infamous: Second Son-patch tilføjer labre funktioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udviklerne fra Sucker Punch går og brygger på en opdatering til deres labre neon-sandkasse Infamous: Second Son, der skal tilføje et par smarte nye funktioner til spillet.

Når man først har gennemført historien, vil man med den nye patch kunne justere tidspunktet på døgnet i spilverdenen - altså kan man gøre dag til nat, nat til dag, eftermiddag til daggry og så videre. Perfekt hvis man skal blære sig med neon-effekter på nattehimlen over for vennerne.

Samtidigt bliver det muligt at slå spillets HUD fra, så man kan tage flottere og mere "rene" screenshots.

Endeligt tilføjer Sucker Punch en valgfri mulighed for at låse spillets billedhastighed til 30 billeder i sekundet, hvis man foretrækker den slags.

Der er ingen fast dato for patchen endnu, men på PlayStation-bloggen skriver Sucker Punch, at patchen lander inden for de næste par uger - og at den nok også vil indeholde nogle fejlrettelser.

Infamous: Second Son

Relaterede tekster

Infamous: Second SonScore

Infamous: Second Son

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Sucker Punch har taget alle deres superevner med over på PS4 og er klar med et nyt kapitel af Infamous-serien. Thomas og Lee anmelder...Indlæser mere indhold