Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Dark Pictures: House of Ashes

Kommende titler i The Dark Pictures Anthology er blevet afsløret af varemærkeregistrering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren af PS4-hittet Until Dawn, Supermassive Games, lancerede i 2019 det historiedrevne gyserspil The Dark Pictures: Man of Medan. Spillet var fra starten tiltænkt som en del af en antologi med flere forskellige historier fortalt i den samme stil, og i 2020 fik vi The Dark Pictures: Little Hope, inden at The Dark Pictures: House of Ashes udkom sidste år.

Senere på året kan vi så se frem til, The Dark Pictures: The Devil in Me. Og selvom serien langt fra har været nogen kritisk succes, så har Supermassive Games tilsyneladende ikke tænkt sig at stoppe den linde strøm af udgivelser lige foreløbigt.

Twitter-brugeren @the_marmolade har lusket rundt på hjemmesiden for European Union Intellectual Property Office, og er her faldet over fem nyligt registerende logoer og titler.

Spillenes navne fremgår herunder, og du kan se deres logoer på billedet nederst i artiklen.


  • The Dark Pictures: Directive 8020

  • The Dark Pictures: The Craven Man

  • The Dark Pictures: Intercession

  • The Dark Pictures: Winterfold

  • The Dark Pictures: Presents O Death

Det er selvfølgelig langt fra sikkert, at alle de registrerede varemærker rent faktisk i sidste ende fører til nye spil, men der er unægteligt proteinrigt fodder til spekulation.

The Dark Pictures: House of Ashes
The Dark Pictures: House of AshesThe Dark Pictures: House of Ashes
The Dark Pictures: House of AshesThe Dark Pictures: House of AshesThe Dark Pictures: House of Ashes

Relaterede teksterIndlæser mere indhold