Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bravely Default

Kommer Bravely Default til Nintendo Switch?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Silicon Studio skabte lidt af et omdømme med Bravely Default, og det gode rygte er kun fortsat med at vokse sig større med deres seneste udgave, Octopath Traveler til Switch. Dog er der mange der ikke oplevede deres første spil fordi det var eksklusivt til 3DS, men noget kunne tyde på at Bravely Default kunne komme til Switch i fremtiden.

Som flere på nettet påpeger, deriblandt GearNuke, så er der noget lidt mærkeligt ved den form karaktererne på billedet som Silicon udgav for at fejre at Octopath Traveler havde solgt én million eksemplarer.

Tilsammen former de nemlig hvad flere synes ligner den fe som pryder forsiden af Bravely Default.

Bravely Default

Dette er ikke første gang hvor Silicon har skabt artwork der binder Bravely Default sammen med Switch-konsollen. Blandt andet har de udgivet et billede hvor af én af karaktererne fra spillet holder Joy-Cons.

Bravely Default

Tror du at der er noget om snakken?

Relaterede tekster

9
Bravely DefaultScore

Bravely Default

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Square Enix sniger et af årets bedste rollespil ud, og propper det samtidigt med overflødige funktionerIndlæser mere indhold