Dansk
Gamereactor
nyheder

Konami inviterer til en ny Silent Hill Transmission

Får vi endelige en releasedato på Silent Hill 2 remake?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage på en Silent Hill Transmission showcase i 2022, annoncerede Konami at de arbejdede på hele tre nye Silent Hill spil; Silent Hill 2 remake, Silent Hill Townfall og Silent Hill f. Siden da, har vi ikke set eller hørt specielt meget til nogle af dem, men det kan ændre sig nu, hvor Konami inviterer til en ny Silent Hill Transmission showcase fredag kl. 01.00 om natten, hvor de vil "share game updates, a deeper look at the film, and new merch."

Alles øjne vil nok primært være på Silent Hill 2 remaken fra Bloober Team og selv om spillet endnu ikke har en releasedato, har PlayStation tidligere udtalt, at det vil lande i 2024. Så en releasedato kan vi nok godt snart forvente.

Silent Hill: Townfall udvikles af britiske No Code og udgives af Annapurna Interactive og dette spil kunne vi også godt snart tænke os at se noget mere til. Endelig er der Silent Hill f, som skulle være det næste store spil i serien og det udvikles af NeoBards Entertainment.

Det bliver spændende at se, hvad Konami vil fortælle os natten til fredag. Der er rygter om, at Konami endda skulle have gang i flere Silent Hill spil end disse tre, så måske vi endda vil få en annoncering af et nyt spil på Silent Hill Transmission showcasen?

Hvad håber du på, at Konami vil vise på showcasen?

Konami inviterer til en ny Silent Hill Transmission


Indlæser mere indhold