Dansk
Gamereactor
nyheder
Silent Hill: Townfall

Konami: Nyt om Silent Hill: Townfall og Silent Hill f kommer senere

Begge spil glimrede ved deres fravær på Konami's seneste Silent Hill Transmission i sidste uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge afholdte Konami deres Silent Hill Transmission, som de lige så godt kunne have kaldt Silent Hill 2 Transmission, da det var det eneste spil der blev talt om - ud over en lille smule Silent Hill: The Short Message.

Det to andre spil vi kender til, Silent Hill: Townfall og Silent Hill f, blev der ikke fokuseret på, men heldigvis har Silent Hill producer Motoi Okamoto på PlayStation Blog, i forbindelse med Silent Hill 2, meddelt, at de begge er under udvikling og at de vil "følge op på disse spil, når tiden er til det".

Silent Hill: Townfall udvikles i Unreal Engine 5 af No Code fra Glasgow (Observation, Stories Untold) og udgives af Annapurna Interactive - og rygterne siger at det skulle være det første spil i en serie.

Silent Hill f skulle være det næste hovedspil i serien og det udvikles det udvikles af NeoBards Entertainment, som har arbejdet på titler som Final Fantasy VII Rebirth, Resident Evil 2 og Resident Evil 3 remakes samt på Marvel's Avengers No Straight Roads.

Der er ingen informationer om platforme eller udgivelsestidspunkter på de to spil, men det kan vi altså forvente at få senere.

Silent Hill: Townfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold