Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
eFootball 2022

Konami sælger eFootball 2022 DLC til $40 der ikke kan bruges før om to måneder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er altså ret gode grunde til at forbrugere forholder sig skeptiske overfor Live Service-modeller, for som regel er det også en måde at klemme flere penge ud af hver eneste forbruger via aggressive monetariseringsstrategier.

I år går PES-serien free-to-play, og Live Service, og de er allerede begyndt at skilte med al den DLC du kan købe til det kommende eFootball 2022. Konami har, via Microsoft Store og PSN, løftet sløret for en "Premium Pre-Order", en DLC-pakke for $40, som byder på indhold som reelt set først gøres tilgængeligt to måneder efter lanceringen.

Denne pakke giver dig seks "Chance Deals", 2800 eFootball Coins og yderligere to Chance Deals for at forudbestille, men som det fremgår i beskrivelsen kan dine Chance Deals, eller eFootball Coins, først blive brugt "after the update scheduled for mid-November of 2021".

Den her pakke kan desuden mere end én gang, så du kan egentlig bare blive ved med at købe Chance Deals og eFootball Coins, hvis du har lyst.

eFootball 2022

Relaterede teksterIndlæser mere indhold