Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
eFootball 2022

Konami vil adressere fans' klager i eFootball 2022 senere på måneden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig ankom eFootball 2022, og selvom det endnu bare er en hul skal, der skal få mere og mere indhold som månederne går, så er selv det indhold der er ret undervældende for spillere. Konami er blevet anklaget for at udgive et halvfærdigt spil, og et spil der har alt for mange tekniske fejl.

Dog skal man ikke forvente en stor, banebrydende patch enten i dag eller i morgen, for Konami har sat datoen for at adressere alle fejlene lidt længere ude i fremtiden. Via Twitter har de slået fast, at de vil udgive version 0.91 d. 28 oktober, som vil fikse alle de fejl de er blevet gjort opmærksomme på ødelægger spillet.

"This will focus on fixing the issues already reported and those you continue to report. We will update you with more details as we move forwards as well as address your feedback and requests in future updates."

Som mange har noteret som svar på den besked, så er det lige sent nok, da der som oftest ikke går mange dage i AAA-spillandskabet før opdateringer introduceres.

eFootball 2022

Relaterede teksterIndlæser mere indhold