Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Konkurrencepræget Counter-Strike vender tilbage til Brasilien i april

Efter den enorme major i slutningen af sidste år vender IEM tilbage til Sydamerika i foråret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter den succesrige Rio Major, der blev afholdt i slutningen af 2022, har ESL meddelt , at konkurrencedygtige Counter-Strike: Global Offensive vender tilbage til Sydamerika i år til Intel Extreme Masters Brazil-turneringen.

Arrangementet, der afholdes mellem den 17. og 23. april, vil se 16 hold deltage og kæmpe om en andel af præmiepuljen på $ 250.000. Hvad angår de deltagende hold, vil der blive afholdt kvalifikationskampe mellem 21. januar og 16. februar for at afgøre, hvem der er berettigede, sammen med direkte invitationer, der sendes ud den 16. januar.

Ellers har ESL delt få ekstra detaljer vedrørende turneringen lige nu, men med IEM Brasilien planlagt til april, vil det sandsynligvis ikke vare længe, før yderligere information er offentliggjort.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold