Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto


Konkurrencer

Sortering: All / Active / Finished

Vind billetter til den nye Halloween-film lige her!

Myers har været indespærret i mange, mange år, men den overlevende søster, Laurie Strode, spillet af Jamie Lee Curtis (der i øvrigt var med helt fra den aller første film) ved godt at det ikke vil vare, og hun har forberedt sig i årevis på et endeligt opgør. En fængselsbus havarerer, og Strode får sit ønske opfyldt, men ikke før Myers igen har dolket en række uvidende teenagere. Du ved, traditionen tro og alt det der. Filmen får premiere d. 18 oktober, og vi kan nu tilbyde dig at vinde billetter til filmen. Det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålene, og så er du med i konkurrencen.

Vind lækkert The Crew 2-merchandise

The Crew 2: Gator Rush er ude nu, og her kan du pile ind og ud af sydstaternes sumpe i intet mindre end et luftpudefartøj. Der er lagt op til en intens tilføjelse til hovedspillet, og for at vinde skal du bare svare her.

Vind billetter og merchandise fra The Predator

I denne måned er ventetiden endelig forbi, for dér rammer Shane Blacks The Predator de danske biograflærreder. Der er lagt op til endnu et blodigt opgør, og i anledning af den forestående premiere har vi forberedt en fed konkurrence. Det eneste du skal gøre er at svare på de tre spørgsmål herunder, og så kan du vinde både fribilletter og merchandise!

Vind en stor Jurassic Park-pakke med film og spil!

Jurassic World Evolution udkom tilbage i juni efterfulgt af den store biograffilm Jurassic World: Fallen Kingdom. Gav disse to udgivelser dig lyst til at opleve serien på ny? Så kan vi hjælpe for vi sætter en fed præmiepakke på højkant der indeholder en udgave af spillet, et pre-order skin, en Jurassic Park t-shirt og en Jurassic Park/Jurassic World Ultra HD Blu-Ray-boks.