Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto


Konkurrencer

Sortering: All / Active / Finished

Vind lækkert The Crew 2-merchandise

The Crew 2 har fået et startskud i dag, kører, sejler og flyver direkte ind på PlayStation 4, Xbox One og PC. Det ønsker vi at fejre med en konkurrence, hvor du får mulighed for at vinde en præmie, der for alvor kan afspejle din kærlighed til spillet. Vi sætter nemlig en lækker Crew-jakke og en kasket på højkant, og det eneste du skal gøre er at besvare dette spørgsmål.

Vind billetter til eksklusive Rampage-forpremiere i Fields!

Filmatiseringen af Rampage-spillene rammer snart de danske biograflærreder. Tirsdag d. 10 april afholdes en eksklusivt Rampage Out of Control-forpremiere i Fields-biografen i København, og vi udlodder billetter hertil! Det eneste du skal gøre er svare på spørgsmålet herunder, og så finder vi vinderne mandag. Der er 20 vindere, der hver især kan tage en ven med.

Vind billetter til Ready Player One

Så er det endelig ved at være tid. Steven Spielberg har arbejdet længe og hårdt på at bringe Ernest Klines berømte science fiction-roman til det store lærred, og senere på ugen byder han velkommen til lidt af en rutsjebanetur. Vi stiller en række fribilletter på højkant, og du kunne være blandt de heldige vindere, der kan tage en ven under armen og gå ind og se Ready Player One.

Vind billetter, t-shirts og iPhone covere til Pacific Rim: Uprising

Premieren på Pacific Rim: Uprising er lige rundt om hjørnet, og det er igen tid for de stærke Jaeger-robotter at skulle op imod de gigantiske, uhyggelige Kaiju-monstre. Kan de mon klare det? For at fejre den forestående premiere har vi sammensat en lille konkurrence til jer i samarbejde med, hvor du får muligheden for at vinde biografbilletter til filmen, en DVD af den originale film, samt Maxim-energibarer.

Vind en fed Creative Halo-højtaler

Hvem siger at en højtaler skal være grå og anonym? Hvis du ønsker at få fingrene i en højtaler der både kan transporteres højt, men som også kan give et lille lysshow oven i, så kig med her! Creative står nemlig bag den farverrige Halo-højtaler, som må siges at være en farverig fætter. Du kan vinde sådan en lige her!