Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto


Konkurrencer

Sortering: All / Active / Finished

Vind billetter og merchandise fra The Predator

I denne måned er ventetiden endelig forbi, for dér rammer Shane Blacks The Predator de danske biograflærreder. Der er lagt op til endnu et blodigt opgør, og i anledning af den forestående premiere har vi forberedt en fed konkurrence. Det eneste du skal gøre er at svare på de tre spørgsmål herunder, og så kan du vinde både fribilletter og merchandise!

Vind en stor Jurassic Park-pakke med film og spil!

Jurassic World Evolution udkom tilbage i juni efterfulgt af den store biograffilm Jurassic World: Fallen Kingdom. Gav disse to udgivelser dig lyst til at opleve serien på ny? Så kan vi hjælpe for vi sætter en fed præmiepakke på højkant der indeholder en udgave af spillet, et pre-order skin, en Jurassic Park t-shirt og en Jurassic Park/Jurassic World Ultra HD Blu-Ray-boks.

Vind lækkert The Crew 2-merchandise

The Crew 2 har fået et startskud i dag, kører, sejler og flyver direkte ind på PlayStation 4, Xbox One og PC. Det ønsker vi at fejre med en konkurrence, hvor du får mulighed for at vinde en præmie, der for alvor kan afspejle din kærlighed til spillet. Vi sætter nemlig en lækker Crew-jakke og en kasket på højkant, og det eneste du skal gøre er at besvare dette spørgsmål.

Vind billetter til eksklusive Rampage-forpremiere i Fields!

Filmatiseringen af Rampage-spillene rammer snart de danske biograflærreder. Tirsdag d. 10 april afholdes en eksklusivt Rampage Out of Control-forpremiere i Fields-biografen i København, og vi udlodder billetter hertil! Det eneste du skal gøre er svare på spørgsmålet herunder, og så finder vi vinderne mandag. Der er 20 vindere, der hver især kan tage en ven med.