Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto


Konkurrencer

Sortering: All / Active / Finished

Vind Assassin's Creed på Blu-Ray!

Assassin's Creed er Ubisofts første store forsøg på at filmatisere en af deres gigantiske spilserier, og allerede nu arbejdes der desuden på filmatiseringer af Splinter Cell og The Division. Nu er filmen udkommet på Blu-Ray, og du har mulighed for at vinde filmen lige her.

Vind The Mummy-billetter og meget mere!

Med The Mummy begiver Universal sig ud i et helt nyt, spændende filmunivers kaldet Dark Univers. Dr. Frankensteins Monster, den usynlige mand, Dr. Jekyll, de kommer alle til at bevæge sig ind og ud af universet, men det hele starter med Tom Cruise i dette nye action-brag. Vi har lækkert grej, samt fribilletter, på højkant. Vi leder efter fem heldige vindere, der både kan løbe med to styks biografbilletter til filmen, samt en lækker Blu-Ray-samling af alle kapitler i serien op til nu.

Vind Trolls på Blu-Ray

Vi kan vist alle huske at modtage en lille troldefigur som belønning for et artigt overstået besøg hos tandlægen, og for nylig har disse ikoniske figurer fået deres helt egen animerede spillefilm. Den har nu ramt Blu-Ray, og du kan vinde et eksemplar her!

Vind Allied på Blu-Ray

Brad Pitt og Marion Cotillard er begge blandt de mest eftertragtede skuespillere i Hollywood, og i dette krigsdrama levere de begge medrivende præstationer. Vi udlodder filmen på Blu-Ray, så svar på spørgsmålet herunder og vind!

Vind fedt Injustice 2-grej!

Injustice 2 er endelig ude, og har scoret ret så fantastiske anmeldelser, blandt andet hos Gamereactor. Nu fejrer vi spillets udgivelse ved at sætte en række fede præmier på højkant, som du har mulighed for at vinde henover weekenden. Vi har hættetrøjer, kasketter, tasker og t-shirts, og de skal alle finde nye hjem. Svar på spørgsmålet herunder, og vind!