Dansk
Gamereactor
nyheder
Cities: Skylines II

Konsoludgaven af Cities: Skylines II forsinkes igen

Denne gang er spillet forsinket uden en ny udgivelsesdato.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Colossal Order og Paradox Interactive har meddelt, at PlayStation 5 og Xbox Series X/S versionerne af Cities: Skylines II ikke udkommer til oktober 2024 som planlagt.

Unfortunately, we have not yet met the stability and performance targets we set for the console release. Without a Release Candidate, we are now unable to meet an October release window.

- Paradox Interactive

Arbejdet fortsætter på Cities: Skylines II, men der er ingen ny udgivelsesdato på konsol-versionen. Ifølge Paradox Interactive så er der "slow but steady progress" og en ny "Release Candidate" (en udgave som er færdig nok til at komme i den sidste polerings-fase), som forventes at være klar til august.

Hvis der ligger en "Release Candidate", så vil den blive gennemgået grundigt og derefter vil udgiveren vurdere, om man skal begynde udgivelsesprocessen og melde en præcis udgivelsesdato ud, eller om spillet skal have en runde mere, for at rette fejl og mangler.

Cities: Skylines II udkom til PC i oktober 2023 og det lader til, at der er et godt stykke tid til, at den planlagte konsoludgave vil udkomme. Hvis vi er uheldige, kan vi let komme ind i 2025 og så begynder det at blive ret uheldigt, da spillet så vil være næsten halvandet år forsinket.

Cities: Skylines II

Relaterede tekster

Cities: Skylines IIScore

Cities: Skylines II

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severin

Vi har taget borgmesterposten, og har bygget vores drømmestorby i denne længe ventede efterfølger.Indlæser mere indhold