Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Krafton annoncerer PUBG EMEA Championship

Denne turnering vil se de bedste hold fra hele Europa, Mellemøsten og Afrika konkurrere om en andel af en præmiepulje på $100.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Krafton har løftet tæppet for en helt ny turnering, der vil slutte sig til den konkurrencedygtige PUBG: Battlegrounds kredsløb. Kendt som PUBG EMEA Championship, vil denne begivenhed være for hold, der konkurrerer i Europa, Mellemøsten og Afrika, og vil se hold konkurrere om både en andel af en præmiepulje på $ 100.000, men også om PUBG Global Championship point og pladser i PUBG Global Series .

Turneringen starter i marts med en åben kvalifikationskamp og vil blive fulgt op af en slutspilsgruppe en uge senere, alt sammen inden en Grand Finals senere på måneden. Denne sidste fase vil indeholde 16 hold, der vil deltage i fem kampe om dagen i tre dage, alt sammen i håb om at lande en af de to PGS-slots.

Når handlingen starter, kan du se udsendelsen (fra slutspillet og fremefter) lige her.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold