Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

Kun 18% vælger kvindelig Shepard

Bioware præsenterer Mass Effect-statistik

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man kan selv vælge, om Commander Shepard skal være mand eller kvinde, når man starter sit Mass Effect-spil op, men det er ikke ensbetydende med at kønsfordelingen er ligelig.

I et interview med VG247 fortæller Biowares David Silverman, at det kun er et fåtal af Mass Effect-spillerne, der vælger at spille det anmelderroste rumeventyr med kvindelig hovedperson.

"Alt i alt er det 18 procent, der vælger at spille Mass Effect med en kvindelig figur", siger han og tilføjer:

"Der er ikke nok kvindelige helte i spilverdenen generelt, så dette er noget folk kan samles omkring og fejre. Jennifer Hale gør et fantastisk arbejde med stemmen til FemShep. Folk identificerer sig virkelig med hende", siger Silverman.

I øvrigt vælger så få som 13 procent af spillerne ikke at ændre på Shepards udseende, inden de begiver sig ud på eventyret.

Mass Effect 2Mass Effect 2
Hvem er bedst, kvinde eller mand?

Relaterede tekster

3
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

3
EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold