Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Kun otte hold er tilbage i dette års Mid-Season Invitational

En tredjedel af de deltagende hold er allerede taget hjem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens kun 12 hold kvalificerede sig til Mid-Season Invitational for den konkurrencedygtige League of Legends sæson i år, og på trods af kun en weekend med handling bag os til denne turnering indtil videre, er allerede en tredjedel af holdene blevet elimineret og sendt hjem.

Dette skyldes, at Play-In -scenen for begivenheden blev afsluttet i weekenden, hvilket betyder, at halvdelen af de hold, der deltog i denne sektion, allerede er blevet slået ud. Den anden halvdel er gået videre til Bracket -stadiet, hvor de mødes og slutter sig til fire andre hold (lederne i LEC, LCS, LPL og LCK) for at fortsætte med at kæmpe om en plads i den store finale senere i maj.

Med hensyn til hvem der er blevet sendt hjem, er LCS' FlyQuest, Brasiliens LOUD, Vietnams GAM Esports og Latinamerikas Estral Esports alle blevet elimineret, mens LCK's T1, LPL's Top Esports, LEC's Fnatic og Asia-Pacifics PSG Talon alle er gået videre.

Dette betyder, at parentesen for Bracket -fasen er låst inde, hvilket betyder, at vi ved, hvornår hvert hold spiller mod hinanden, og hvem de spiller først. Du kan se denne parentes nedenfor, inden den starter meget snart, alt sammen inden finalen afholdes den 19. maj.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold