Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Inquisition

Kunne EA's spil vende tilbage til Steam?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA lancerede deres Origin-tjeneste for lang tid siden efterhånden, og det betød at deres spil blev flyttet helt ovre på denne på PC-platformen, og dermed fjernet fra andre tredjeparter som Steam. Dog kunne noget tyde på, at de er ved at vende tilbage.

Som Twitter-brugeren RobotBrush har fundet ud af, ved at grave lidt i Steams kildefiler, at der lader til at være lagt et script der skal authenticate licenser imellem de to platforme.

Ikke bare det, spillet The Saboteur er kun tilgængeligt på Origin, men som SteamDB viser så blev det faktisk spillet af én person imellem d. 20 og 21 oktober i år, som kunne tyde på at nogle tests er ved at blive udført.

Andre tredjeparter der også har egen platform, såsom Ubisoft, udgiver alligevel deres spil på Steam. Det kunne være at EA snart vil gøre det samme.

Dragon Age: Inquisition

Relaterede teksterIndlæser mere indhold