Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

Kvindelig Valorant-stjerne vendte sig væk fra Valorant Champions Tour-forsøg på grund af mænd, der ikke ønskede at "lege med kvinder"

MeL har haft et par problemer med at lande en plads i niveau et-hold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny rapport fra esportsjournalisten Rod "Slasher" Breslau har udtalt, at Valorant professionelle Melanie "meL" Capone er blevet nægtet forsøg med førende Valorant Champions Tour hold på grund af mandlige spillere, der ikke ønsker at "spille med kvinder".

Rapporten fastslår, at mange hold, som meL har trailet efter, har inkluderet mandlige spillere, der ikke ønsker at konkurrere sammen med en kvindelig spiller, og at dette er en lignende situation, der tidligere har plaget andre esportsscener, herunder Counter-Strike.

Oplysningerne kom under en livestream med den tidligere Valorant træner og caster, Sean Gares, hvor de to i sidste ende endte med at diskutere kvindernes Game Changers-serie.

Slasher har siden uddybet disse rapporterede oplysninger om, at mens sexisme har spillet ind i, at meL ikke er i stand til at lande en plads med et niveau et-hold, har der også været yderligere grunde, såsom hendes stejle kontraktkøbsgebyr blandt andre.

MeL har siden behandlet denne rapport og tilføjet: "Jeg er blevet nægtet muligheder for at prøve co-ed Valorant teams med en håndfuld talentfulde co-ed lister gennem årene af grunde, der inkluderer hold, der ikke ønsker at betale en buyout for mig, og fordi jeg blev betragtet som, og jeg citerer, "for værdifuldt af et aktiv til at frigive dette tæt på partnerskabsvalg, når jeg er så afgørende for min organisations ansøgning."

"Der var mindst én situation, hvor jeg blev overvejet, men det blev hurtigt kommunikeret tilbage til mig fra et T1-hold, at en spiller ikke var tryg ved at spille med en kvinde. Jeg lod det hvile og har ikke talt om det for ikke at risikere at blive betragtet som et ansvar over for andre hold. Jeg ved ikke, hvorfor dette er dukket op igen, men jeg føler, at jeg ikke har andet valg end at dele dette, fordi jeg ser folk sige, at dette aldrig kunne ske, og det er umuligt. Jeg ønsker heller ikke at være uretfærdig over for en masse personer, der har oplevet noget lignende og fortjener validering (snarere end at jeg benytter lejligheden til at lade som om det ikke skete nu, hvor det er blevet delt offentligt, omend uden mit samtykke)."

Valorant
Riot Games

https://twitter.com/melanji/status/1704272630696611894

Tak, Dexerto.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold