Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

LA Thieves har fået ny daglig leder

Den regerende Call of Duty League-mester har foretaget en ledelsesændring.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Los Angeles Theives har været på markedet efter en ny general manager lige siden Eric "Muddawg" Sanders forlod holdet efter sin mesterskabsvindende kampagne i 2022-sæsonen. Nu hvor vi er omkring to måneder væk fra Call of Duty League vender tilbage med 2023-sæsonen, har holdet annonceret den person, der vil træde op og overtage denne rolle.

Og netop den person er Brandon "Novus" Hewitt, tidligere general manager for Seattle Surge og analytiker for Paris Legion før det.

Som annonceret på Twitter har Theives udtalt: "Den næste æra begynder. Vi præsenterer den nye @LAThieves General Manager @NovusVita_gg! Kør det op."

The Thieves vil være det hold, der skal slås frem mod 2023-sæsonen, så vi må se, om de med denne nye ledelsesfigur kan køre det tilbage og blive back-to-back-mestre.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold