Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands: The Pre-Sequel

Lady Hammerlock er nu spilbar i Borderlands: The Pre-Sequel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2K Games har i forbindelse med udgivelsen af deres seneste Lady Hammerlock DLC-pakke udgivet en trailer, der viser lidt af den nye figurs dødbringende evner frem.

Lady Aurelia the Baroness er søster til Sir Hammerlock, og har nogle ganske interessante kræfter. Figurens unikke evne hedder Cold As Ice, og kan bruges til at uskadeliggøre ens fjender ved at fryse dem til is.

DLC-pakken er ude nu til PC, PS3 og Xbox 360, og er inkluderet i den kommende Handsome Edition, som udkommer til new gen-konsollerne i slutningen af marts.

Hvis du ikke selv har prøvet Borderlands: The Pre-Sequel endnu, eller er du bare nysgerrig, kan du se to timers gameplay fra Gamereactor Live herunder.

Borderlands: The Pre-Sequel
HQ
HQ

Relaterede tekster

7
Borderlands: The Pre-SequelScore

Borderlands: The Pre-Sequel

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Et i sandhed vanvittigt rollespil med bitter, sort humor, fremragende gameplay og et fantastisk univers - men som stadig fremstår svagere end forgængeren.

3
Tidligere ansat kritiserer 2K Games

Tidligere ansat kritiserer 2K Games

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En person som påstår at have været tidligere ansat hos 2K Games i Australien har rettet hård kritik imod sin tidligere arbejdsgiver i et nyt blog-indlæg. Han/hun skriver...Indlæser mere indhold