Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destroy All Humans!

Læs vores store anmeldelse af Destroy All Humans! i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

THQ Nordic har sat sig for at benytte deres mange licenser ved både at udgive ambitiøse efterfølgere i serier som Darksiders, men også at genskabe ikoniske spil fra gamle dage, og det er præcis hvad Black Forest Games gør med Destroy All Humans!

Spillet udkom i første omgang tilbage 2005, og vender nu tilbage i et stort remake. Vi har haft vores erfarne spilanmelder Sebastian Reinhold Sørensen på opgaven, og hans dom fældes her på siden kl. 17, hvor du i øvrigt også vil kunne se gameplay.

Ses vi?

Destroy All Humans!

Relaterede tekster

9
Destroy All Humans!Score

Destroy All Humans!

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Den seneste periode har været fyldt med genudgivelser af afpudsede spil fra fortiden - og Sebastian har her i denne lunefulde danske sommer prøvet af ødelægge menneskeheden, igen.

0
Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

Se alt hvad du skal vide om Destroy All Humans!

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

Vi har lavet en praktisk lille video der tager et nærmere kig på hvad Destroy All Humans! er for en størrelse og ikke mindst forfor at dette remake er noget du bør glæde dig tilIndlæser mere indhold