Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy VII: Rebirth

Læs vores store anmeldelse af Final Fantasy VII: Rebirth i dag

Ketil har været på eventyr uden for Midgar i anden del af den episke genskabelse af Final Fantasy VII.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter sidste års historisk tætpakkede spilår blev det spået, at 2024 ville blive et tørt et af slagsen. Det har dog vist sig at være langt fra tilfældet, og særligt fans af rollespil har allerede bare to måneder inde i året mæsket sig med Like A Dragon: Infinite Wealth og Persona 3: Reload. Men det stopper ikke der. For lige om lidt lander det, der for rollespilfans er et af årets, hvis ikke hele konsolgenerationens, hovedattraktioner. Vi snakker naturligvis om Final Fantasy VII: Rebirth, anden del af Square Enix' ambitiøse genskabelse af en all-time klassiker, der ser Cloud Strife og co. drage ud i den store, åbne verden uden for Midgar.

Vi har selvfølgelig haft en mand på sagen, og det er ingen ringere end Ketil Skotte, for hvem det oprindelige Final Fantasy VII til PS1 har en special plads i hjertet. Du kan læse hans anmeldelse her på siden kl. 15.00 i dag.

Ses vi? *Psst*, jeg hører, han er ret begejstret.

Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterede tekster

Final Fantasy VII: RebirthScore

Final Fantasy VII: Rebirth

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Anden del af spilhistoriens mest ambitiøse remake er ankommet. Lever det op til sin arv og nutidens standarder?Indlæser mere indhold