Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Lafitte Automobilis elektriske hyperbiler spænder fra en SUV til en roadster

Bilerne vil være meget begrænsede og sendes i vinteren 2024.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lafitte Automobili lovede at afsløre sin line-up af elektriske hyperbiler ved det nylige Miami Grand Prix, og det er netop, hvad bilproducenten gjorde. Som uddybet i en pressemeddelelse er de tre biler, som Lafitte har til hensigt at udvikle og producere, blevet detaljeret, og de er en ganske varieret flok.

Da disse er hyperbiler, passer to til den typiske regning for dette, hvor LM1 er en bil, der har til hensigt at gå fra 0-62 mph på 1.9 sekunder, alt imens den tilbyder en rækkevidde på 255 miles og byder på padleskift og et lydsystem, der får bilen til at lyde som en klassisk racerbil.

Som opfølgning på dette er Barchetta, som har et tagløst design med halo-stænger for at beskytte passagerer og føreren, hvis bilen ruller. Dette vil være en lidt mindre kraftfuld bil, da den vil gøre 0-62 mph på 3.5 sekunder og vil have en rækkevidde på 242 miles. Vi får at vide, at en coupe version af denne bil også vil blive tilbudt.

Endelig har vi outlier af flokken, Atrax, som er en mashup af en SUV og en hypercar. Med terrængående elementer og en åben top lover denne bil at levere 1,151 hk og 1,844 lb-ft drejningsmoment, hvilket gør det muligt for køretøjet på 4,850 pund at bevæge sig fra 0-62 mph på de blærende 3.8 sekunder. Atrax vil også have en tophastighed på 149 mph og vil prale af en rækkevidde på 273 miles ud over at tilbyde 350 kw DC hurtigopladning, der øger batteriet fra 10% til 80% på bare 22 minutter.

Dette er en annonce:

Lafitte har også sagt, at det kun vil fremstille 24-26 af hver af bilmodellerne, hvilket betyder, at de vil være ret sjældne køretøjer, når de begynder at sende i vinteren 2024. Bilfirmaet bemærker også, at Atrax sandsynligvis vil klokke ind til en detailpris på $ 1.6 millioner, men nævnte ikke noget om Barchetta eller LM1.

Lafitte Automobilis elektriske hyperbiler spænder fra en SUV til en roadster
Lafitte Automobili


Indlæser mere indhold