Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

Landsholdets finaleweekend er låst inde

Her er holdene stadig på jagt, og hvornår de skal spille.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dota 2's The International 2022 slutter i denne weekend, når den førende turnering er vært for sin finaleweekend, og ser de resterende fire hold kæmpe om broderparten af præmiepuljen på $ 17.5 millioner.

Med finaleweekenden, der starter den 29. oktober, er beslaget blevet låst inde, hvilket betyder, at vi ved nøjagtigt, hvornår hver kamp vil blive spillet. Inden vi går i gang med den parentes, er de sidste fire hold dog:


  • Holdets hemmelighed

  • Tundra Esports

  • Team Aster

  • Team Flydende

Med hensyn til hvornår disse organisationer står over for hinanden, starter beslaget med at se Team Secret og Tundra Esports mødes i Upper Bracket Finals kl. 5:00 BST / 6:00 CEST den 29. oktober for en af to slots i Grand Final. Taberen falder i Lower Bracket-finalen for at tage imod vinderen af Team Aster vs. Team Liquid, som også spilles kl. 8:00 BST / 9:00 CEST den 29. oktober.

Lower Bracket Finals spilles i stedet den 30. oktober kl. 4:00 GMT / 5:00 CET (pas på, da urene går en time tilbage i dag), alt sammen før Grand Finals kl. 8:30 GMT / 9:30 CET.

Du kan se alt det, der sker her.

Dota 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold