Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tomb Raider

Lara Croft-skuespillerinde mener at der mangler kvinder i Tomb Raider

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den Oscar-vindende skuespillerinde, Alicia Vikander, skal meget snart genoplive Lara Croft som filmkarakter via den nye Tomb Raider-film, der får premiere i næste uge. Derfor har Vikander snakket rigtig meget med pressen, og under ét interview indrømmede hun, at der ikke er nok kvindelige skuespillere med i filmen.

I et interview med The One Show (via Metro) fortæller Vikander, at selvom det var en fornøjelse at arbejde sammen med Kristin Scott Thomas, så synes hun ikke der var nok kvinder med.

<em>"I got to work with Kristin Scott Thomas and she is an extraordinary actress, but me too, I agree. I was on the island and I was thinking, 'there are not enough women'. I was running around looking for them!"

HQ
Tomb Raider

Relaterede tekster

5
Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

Den "definitive" udgave af sidste års Tomb Raider byder på flottere grafik, og ikke så meget andet. Oliver ser om et ansigtløft retfærdiggør et gensyn til fuldpris.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving

Der er blevet sagt mangt og meget om den nye Lara Croft, men nu fælder vi domIndlæser mere indhold