Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Las Vegas Legion-listen er blevet afsløret

Efter at have forladt Paris til sin city, har CDL-holdet afsløret sin line-up.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af at de er kendt som Paris Legion siden holdet blev grundlagt, har organisationen forladt City of Lights til fordel for at tage til ørkenen i Amerika for at gøre Las Vegas til sit hjem fremover. Organisationen er nu kendt som Las Vegas Legion, og vil først debutere som denne, når Call of Duty League vender tilbage i december. Men forud for den dato har holdet afsløret sin liste for 2023-sæsonen.

Og holdet er som følger; Donovan "Temp" Laroda, James "Clayster" Eubanks, Byron "Prolute" Vera og Thomas "TJHaLy" Haly, med Dylan "Theory" McGee tappet som cheftræner.

Alt dette afventer stadig ligagodkendelse, men det ændrer sjældent nogensinde resultatet, så forvent at se disse fire repræsentere Las Vegas i CDL om et par måneder.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold