Dansk
Gamereactor
nyheder
Lawbreakers

Lawbreakers-udgiveren har været igennem en fyringsrunde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for at den profilerede skaber bag Gears of War-serien Cliff Bleszinski sad ved roret, så formåede Lawbreakers ikke at møde hverken udvikleren Boss Key Productions' eller udgiveren Nexons forventninger. For nylig udgav Nexon en udtalelse, hvor de gav skød skylden på PlayerUnknown's Battlegrounds' succes. Lige meget hvad, så har firmaet nu måtte igennem en fyringsrunde, som skyldes en mindre end forventet indtjening.

I en udtalelse udleveret til GamesIndustry fortæller Nexon at fyringerne er en del af firmaets almindelige rutine, og at de ikke som sådan er forbundet med Lawbreakers.

Alligevel siger selvsamme artikel, at Nexons amerikanske central har mistet omtrent en femtedel af det samlede antal medarbejdere. Ikke bare det, profilerede ansigter har måtte forlade firmaet, såsom Community Manager Alexis Henson, QA-cheferne Robert Campbell og "Jordy Gamer Girl", samt Influencer Relations Manager "Miss Murder".

Ifølge meddelelsen sker fyringerne for at kunne "streamline operations and reset the organisation to pursue a deeper focus on our most promising titles."

Lawbreakers

Relaterede tekster

LawbreakersScore

Lawbreakers

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Cliffy B er tilbage, og forsøger at vende arena-skydespillet på hovedet... bogstavelig talt.Indlæser mere indhold