Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS Championship Weekend-billetsalg forsinket på ubestemt tid

Med sommersæsonen i fare har Riot forhindret fans i at købe billetter til den sæsonafsluttende turnering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spillere involveret i League of Legends Championship Series er i øjeblikket involveret i en walkout i et forsøg på at tvinge Riot Games til at være et mere gennemsigtigt og retfærdigt turneringsorganiserende organ. Riot har reageret på denne beslutning ved i det væsentlige at holde sommersæsonen for LCS som gidsel ved at erklære, at hvis en aftale ikke overholdes inden for to uger, vil det annullere Summer Season og dermed betyde, at LCS mister deres pladser i World Championship senere på året.

Mens vi håber, at LCS ikke mister sine pladser på Worlds i år, er Riot nu begyndt at forberede sig på en aflyst Summer Season efter tingenes udseende, da den nu har udsendt en erklæring, der fortæller fans, at billetsalget til LCS Championship Weekend bliver forsinket på ubestemt tid.

Alle, der allerede har købt billetter til eventen, vil også blive refunderet, hvilket betyder, at det mere og mere ser ud til, at Riot er ved at annullere Summer Season, og derfor LAN-eventen for LCS Championship Weekend, hvilket betyder, at LCS-teams sandsynligvis heller ikke vil være til stede på Worlds senere på året.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold