Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS Spring Final spilles på Riot Games Arena i Los Angeles

Der vil ikke være et roadshow i år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har meddelt, at det i 2024-sæsonen af League of Legends Championship Series ikke vil være vært for et roadshow, der tager handlingen til forskellige byer rundt om i Nordamerika. I stedet afholdes handlingen udelukkende på Riot Games Arena i Los Angeles mellem 30. og 31. marts.

Med hensyn til hvorfor dette bliver sat i kraft, har Riot udtalt, at det er en del af en ny indsats for bedre at allokere investeringspenge i løbet af sæsonen for primært at fokusere på, hvad der har størst indflydelse på fans og spillere.
Riot tilføjer: "Selvom vi ved, at denne forårsfinale vil se anderledes ud, er vi dedikerede til at skabe en begivenhed, der går ud over en typisk dag i arenaen. At skabe en mindeværdig og engagerende fanoplevelse vil altid være vores højeste prioritet, og vi har sat en høj standard for os selv gennem vores tidligere arrangementer. Vi er overbevist om, at forårsfinalerne stadig vil være en stor begivenhed for fans både personligt og online."

Der vil stadig være et roadshow i 2024, da Summer Finals vil finde sted andetsteds, men hvad angår placeringen og datoerne for denne fysiske begivenhed, vil Riot annoncere mere information senere på året.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold