Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS Spring Split-slutspilsbeslaget er blevet låst fast

Turneringen starter senere på ugen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends Championship Series søger at afrunde sin Spring Split fra senere på ugen. Turneringen starter sit slutspil, og da dette er tilfældet, ved vi nu, hvornår hver af de otte kampe spilles i løbet af de næste par uger.

I denne uge afholdes de første fire kampe, da alt starter med Flyquest mod 100 Thieves på torsdag, før Cloud9 tager imod CLG fredag - hvor disse to er semifinalerne i upper bracket. I semifinalerne i lower bracket vil Golden Guardians i stedet tage imod taberen af torsdagskampen lørdag, mens Evil Geniuses står over for taberen af fredagens kamp søndag.

Vinderne af hver af kampene går videre til næste uges kampe, hvor den første er finalen i upper bracket den 30. marts inden finalen i lower bracket den 31. marts. Dette vil føre til turneringens sidste knockoutkamp på lørdag, hvor vinderen af lower bracket møder taberen af upper bracket om en plads i søndagens finale mod vinderen af upper bracket.

Fang hele handlingen, når den finder sted senere på ugenher.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold