Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS-sommersæsonen er blevet forsinket

Walkout ser Riot Games handle.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så sent som i går rapporterede vi om nyheden om, at spillere i League of Legends Championship Series afholder en walkout i forsøget på at gøre Riot Games til en mere gennemsigtig og åben turneringsarrangør. Dette ser ud til at have fungeret allerede, fordi Riot Games nu har besluttet at udsætte LCS Summer Season med to uger, mens det løser de knæk og frustrationer, der er blevet luftet af personer, der er involveret i LCS.

Som nævnt i et blogindlæg får vi at vide, at Riot søger at opbygge en liga, der kan udfordre for Summoner's Cup at Worlds, samtidig med at den er bæredygtig og økonomisk levedygtig for hver enkelt person, der arbejder i den, dette inkluderer castere, udsendelsesbesætninger og supportpersonale.

Riot oplyser også, at i forsøget på bedre at støtte North American Challengers League, vil den give sin partnerorganisation, Rally Cry, en kontantindsprøjtning på $ 300,000 i håb om at starte NACL-sæsonen 2023 i næste uge.

Riot adresserede et par anmodninger, som LCS Player Association har fremsat og erklærede for det meste enten, at anmodningerne ikke er nødvendige eller ikke holdbare fra et ligasynspunkt.

Riot har også bekræftet, at den forsinkelse på to uger, som LCS modtager, ikke påvirker Worlds-kvalifikationen, men hvis der kræves en yderligere forsinkelse, vil det betyde, at LCS fjernes fra Worlds i år - så hold dig opdateret.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold