Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS-spillerens walkout sker

De konkurrencedygtige stjerner tager et standpunkt mod Riot Games.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends Championship Series er i overskrifterne hver uge i disse dage, normalt af negative årsager. I dag er stort set ikke anderledes, da de konkurrencedygtige stjerner, der spiller i LCS, efter at Riot Games har foretaget en masse ændringer i den regionale liga uden at informere de spillere og organisationer, der er involveret i det, nu meddelt, at de vil gå ud og arrangere en strejke i håb om at gøre Riot til et mere gennemsigtigt værtsorgan.

Som bemærket af LCS' Players Association på Twitter:

"Walk-out-afstemningen er overvældende vedtaget.

"Dette er ikke en beslutning, LCS-spillere er kommet let på. Utallige diskussioner og debatter blev haft mellem alle LCS-spillere i ugen op til denne historiske afstemning. En ting står klart fra disse samtaler - vores spillere ønsker at spille og konkurrere frem for alt andet. At gå sammen om at lægge konkurrencen til side er et vidnesbyrd om betydningen og uopsætteligheden af de aktuelle spørgsmål.

"Vi står i dette dødvande, fordi handlinger blev taget af Riot uden forudgående kommunikation eller diskussion med LCS-spillerne. LCSPA håber inderligt, at Riot vil afværge denne udvandring ved at slutte sig til os i de kommende dage for at have åbne og gennemsigtige diskussioner, så vi kan skabe samarbejdsløsninger for at sikre den bedste fremtid for LCS og NACL.

Siden denne beslutning har der været rapporter om, at Riot Games kræver, at LCS-organisationer stiller fyldehold til rådighed for at konkurrere på de steder, hvor stjernerne går ud, hvilket LCSPA har reageret på ved at bede spillerne om ikke at acceptere at spille som erstatningsspiller, da "overskridelse af linjen sætter alle spilleres fremtid i fare: LCS, NACL og amatør."

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold